Próbavásárlás - Kompetencia alapú próbavásárlás !

"TÜKRÖM, TÜKRÖM MONDD MEG NÉKEM…"

Nincs jobb tükör, mint a

PRÓBAVÁSÁRLÁS – MYSTERY SHOPPING!


Őszintén hisszük, hogy a vevők, ügyfelek, érdeklődők tapasztalatait megismerve, látásmódjukat elemezve, kiszolgálásuk és az azt kísérő magatartás nap, mint nap jobbá tehető, elégedettségük, az igénybe vett szolgáltatásokhoz való ragaszkodásuk folyamatosan erősíthető s ezek szem előtt tartásával a forgalom is jelentősen növelhető.

Munkánk során ügyfeleinknek megmutatjuk, hogy egy valós, hétköznapi helyzetben milyennek látják őket mások, hogyan ítélik meg tevékenységüket és szakértőink segítségével javaslatot adunk a korrekciókra. Kutatás keretében – felkészült, a cég ügyfeleit, vevőit hitelesen megjeleníteni tudó – próbavásárlóink szokásos élethelyzetet modelleznek és objektív szempontrendszer mentén mérik fel a vizsgált szervezeti egységet személyesen, telefonon, e-mailben, vagy webes felületen. A kapott eredményeket feldolgozva információt adunk azok milyenségéről, megoszlásáról, sajátosságaikról. Szükség esetén közreműködünk a munkatársak fejlesztésében, továbbképzésében is.

ÚJ IGÉNYEK – ÚJ TECHNOLÓGIA!

KOMPETENCIA ALAPÚ PRÓBAVÁSÁRLÁS – MYSTERY SHOPPING FOR SKILLS
A D&T MARKETING Kutató és Tanácsadó Iroda – egyedülálló módon – a próbavásárlási technológiák továbbfejlesztésével és az erre speciálisan felkészített szakemberei közreműködésével nem csak a marketing tapasztalatokat tudja mérni, hanem a kiszolgáló személy magatartásának, mutatott készségeinek és képességeinek (kompetenciáinak) összességét, az úgynevezett "kompetencia-lenyomatát" is.

Ennek segítségével sikeresen ötvözhetők az értékesítés/marketing terület céljai a humánfejlesztési törekvésekkel. A módszer legfőbb előnye, hogy a vizsgálatot a hiányosságok kiküszöbölése követi melynek során a modern képzési módszerek segítségével elérhető változás a következő próbavásárlási alkalom során visszamérhetővé válik.

Néhány lehetséges folyamat-modell:


A módszer részleteiről és az Ön cége sajátosságai alapján kialakítható programról szívesen nyújt felvilágosítást szakértő munkatársunk:
Pauks Felícia
mystery shopping üzletágvezető
Tel.: +36 30 248 3838
pauks.felicia@dntmarketing.hu